top of page

Bijzondere newborn shoot in Rotterdam


Dit is een shoot waar ik vol ongeduld naar uitkeek!

Want ik mocht mijn eigen neefje en zijn gezin gaan fotograferen. Hij kreeg samen met zijn prachtige vriendin een aantal weken geleden een geweldig lief, mooi meisje.


Dus toen ik na drie weken op kraamvisite/shoot mocht komen, was ik dan ook helemaal happy.


En het was echt een te leuke shoot om te doen. Niet alleen omdat dit kleine frummeltje familie is, maar ook omdat ze gewoon twee uurtjes helemaal helder wakker was. Ik kon wel blijven schieten, zo schattig! Ze bleef me ‘aankijken’ met haar mooie oogjes. En papa en mama wonen in een geweldig licht jaren 30 huis. Dat droeg natuurlijk ook bij aan mijn fotografie plezier. Een groot raam en een wit dekbedovertrek. Meer heb je eigenlijk niet nodig om mooie foto’s te maken.


Maar in dit geval was ook het babykamertje weer zo prachtig. Ook daar hebben we nog prachtige foto’s kunnen maken.


Na een lekkere beschuit met muisjes heb ik ze uiteindelijk toch maar alleen gelaten, zodat ze even konden bijkomen van alles. Als een blij ei zat ik in de auto terug naar huis. Dit soort shoots is zo geweldig om te doen. Dan prijs ik mezelf maar weer eens gelukkig dat ik dit mag doen.


Hier een kleine selectie van de liefdevolle foto’s die ik heb gemaakt. Is ze geen plaatje?

Comments


bottom of page