top of page

Gorgeous Yasmin- stralende zakelijke portretten

Yasmin is een oud collega van mij en boekte onlangs een portretshoot. Hoe leuk is dat! En het was ook hartstikke leuk. Na eerst heerlijk te hebben bijgepraat in haar geweldige, lichte, prachtig ingerichte huis in Den Haag, schoten we onder andere deze sprankelende portretten.


Ik vind het altijd zo leuk om later op de sociale media portretten terug te zien die ik heb geschoten. Liefde! Ook bij Yasmin zag ik al een nieuwe profielfoto voorbij komen.


Ik hou van daglicht. Yasmin heeft prachtige grote jaren-30 ramen. Als ik in zo'n huis binnenkom, ben ik meteen helemaal blij....want tadaaa...dan maak je zo'n portretten!


Nu we bij Yasmin thuis waren, vroeg ik haar even een ander kledingsetje aan te trekken. Dat geeft meteen een totaal andere sfeer op de foto's, waardoor ze nog meer verschillend materiaal heeft om te gebruiken. Welke kleuren trekken jou het meest? I love roze....dus mijn keuze is niet moeilijk ;-)


Welke kleuren zou jij aan doen als ik van jou portretfoto's zou maken?


Liefs Judith
bottom of page