top of page

Golden hour shoot op de paarse hei in Brabant

Wat een grijze dag vandaag....al zoekend naar een bepaalde foto voor een klant kwam ik de foto's van deze shoot tegen. Oooh, even een fijne flashback naar de herfstkleuren hoor!


Al een aantal jaren stond het op mijn wensenlijstje: een reportage schieten op de paarse hei. En steeds kwam het er om allerlei redenen niet van. Dit jaar moest het gewoon gaan lukken ;-)


In Den Haag weet ik ze niet zo snel te vinden (iemand tips voor volgend jaar??), maar in Brabant, mijn tweede thuis, wel! Dus smeekte ik mijn zusje of mijn nichtje een keer laat mocht opblijven om samen mooie platen te schieten.


Alleen al samen op pad gaan was een feestje. Op avontuur om de mooiste plekjes te vinden. En ook nog een beetje snel, want de zon begon al te zakken. Even was Sara nog verlegen, maar al gauw vond ze het tof om heel voorzichtig tussen de heide door te wandelen om mooie foto's te maken. Dat is echt het mooie van buiten fotoshoots doen met kinderen. Je laat ze even lekker aanrommelen en dan komen ze áltijd los en kan ik mooie ontspannen foto's van ze maken.


Note to self: volgend jaar zeker meer familieshoots gaan doen op de heide!
Commentaires


bottom of page