top of page

Een zakelijke fotoshoot aan het strand van Noordwijk

Een zakelijke fotoshoot aan het strand is altijd een goed idee! Dat bedacht ik me toen ik op een zaterdagochtend op weg was naar de shoot met Kelly en Niels. Toen ik echter de autodeur open deed bij aankomst in Noordwijk, vloog deze bijna van de auto. Windkracht weet ik hoeveel aan het strand. Dat werd een uitdaging dacht ik nog....Nou, ik durfde mijn camera niet eens uit de tas te halen. Alles om me heen waaide omver/over het strand. Toen Niels en Kelly aankwamen vlogen de extra kledingsets bijna uit hun armen :-)


Al snel waren we het erover eens: buiten foto's nemen was vandaag geen optie. Maar gelukkig was de binnenlocatie meer dan geweldig! In een prachtige kas op het strand konden we onderstaande gave foto's maken. We waren vroeg in het seizoen en vroeg in de ochtend. Daardoor was het nog niet druk en konden we op verschillende plekken fotograferen.


Ik vind het tof steeds nieuwe plekjes te vinden waar ik met mijn klanten heen kan om ze op hun mooist op de plaat vast te leggen. Deze locatie staat wel op mijn favorietenlijstje nu.


Prachtige locatie met prachtige mensen. Dat werd een top ochtend. Kijken jullie mee?


Comments


bottom of page