top of page

Beeldbank foto's: die heb je als ondernemer nooit genoeg


Online zichtbaar zijn of beeld voor old fashion hardcopy promotiemateriaal. Onmisbaar. Want klanten willen tegenwoordig vaker dan ooit weten met WIE ze zaken doen. Bij WIE ze diensten of producten afnemen. Wat het verhaal achter het bedrijf is. En het cliché is ook in dat licht, meer dan waar: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met goede foto's kan je meer laten zien van jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf meer in de schijnwerpers zetten.


Door de juiste sprankelende foto's die jou en je bedrijf goed weergeven, kunnen potentiële klanten en opdrachtgevers je beter leren kennen en zo kunnen ze beter inschatten of jij en jouw producten of diensten ben hen passen. Je vergroot je bereik. Geloof dat dit een beetje mijn stokpaardje is geworden. Maar ik geloof er echt in :-)


Ik vind het zo super tof om verschillende ondernemers te mogen ontmoeten en samen hun verhaal te mogen vastleggen. We nemen de tijd, waardoor ik ze beter leer kennen en ik passende foto's kan schieten. Vooraf bedenken we samen welke uitstraling en locaties passen en wat voor type foto's goed te gebruiken zijn in de communicatiemiddelen van mijn klant. Het gave is dat ik ook altijd zo geïnspireerd raak van alle ondernemersverhalen van mijn klanten.


Hieronder een impressie van de shoot met de knappe, lieve, creatieve Maya die als interior designer werkt. Ik kreeg meteen inspiratie om een van de muren thuis een nieuwe kleur te geven. Manlief kon dus aan de bak ;-)


Liefs JudithComments


bottom of page